top of page
  • contact94084

Buitengewoon Mezelf.

Bijgewerkt op: 29 nov. 2018


Mooie mensen als inspiratiebron voor fotografie (deel 1).

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag. Het liefst maak ik portretten. Geen gestileerde studioportretten, maar portretten die het verhaal van het model vertellen. Zo inspireerde mijn werk bij een FACT team jaren geleden, me tot het maken van foto’s van enkele cliënten van dat team. En het resultaat was de serie “Buitengewoon mezelf”.


“Buitengewoon mezelf” is een fotoserie over mensen. Niet over de uitdagingen of moeilijkheden die ze tegenkomen in het leven, maar gewoon, over wie ze zijn. Over wat ze leuk vinden, waar ze blij of rustig van worden, of hoe ze zichzelf graag zien. De modellen kozen zelf waar of met wat ik ze op de foto heb gezet, en hun favoriete foto. Die foto’s vormen samen deze serie. De shoots waren hele mooie, inspirerende en vooral leuke ervaringen. En een andere cliënt heeft met me meegedacht over het opzetten van dit project, en zij heeft de titel bedacht.


Nog steeds ben ik iedereen die aan deze serie heeft meegewerkt erg dankbaar. De shoots waren zonder uitzondering leuke, inspirerende en ontroerende ervaringen.

Geïnspireerd door deze fotoserie en ook interesse in een vergelijkbare serie voor mooie mensen en hun verhaal uit je omgeving of waar je mee werkt? Ook daarvoor mag je contact opnemen via contact@burovia.nl.



Folkert

Folkert: “Vroeger heb ik gewerkt als schilder, en het huis waar ik nu woon knap ik op, als

vrijwilligerswerk. Het opknappen van meubels is echt mijn hobby. Het geeft me ontspanning en het houdt me lekker bezig”.



Alina

Alina: “Mijn hobby is fotograferen. Het geeft me rust, als ik fotografeer denk ik niet aan narigheid. Ik maak het liefst foto’s van de natuur: bloemen, wespen of gekke dingen die ik tegenkom, het liefst van heel dichtbij.”



Nicole

Nicole: “Ik vind de foto ontspannen. Mijn blik is dromerig, en toch ook vragend. Dat past bij hoe ik ben: een zoeker. Ik zoek aansporingen om mezelf te zijn.”



Sybelle

Sybelle: “Van wandelen in het bos word ik blij. De lekkere geur, de vogelgeluiden, geen geluid van mensen. Zoals op de foto, zie ik mezelf graag. Ik ben op mijn gemak, gewoon, wie ik ben.”



Marian

Marian: “Ik heb deze foto gekozen, omdat ik hem eerlijk vind, het is hoe ik ben. Gewoon Marian.”



Jurriane

Jurriane: “Na het overlijden van mijn kat Wasbeer, was ik verdrietig en wilde ik geen nieuwe kat. Mijn goede vriendin Sukhi heeft me gestimuleerd dat toch te doen. Toen ik Snoopy en Misty zag, was ik op slag verliefd. Op mijn verjaardag, 15-03-’13, kwamen ze bij me. Mijn verjaardagskatten. Ze betekenen alles voor me, ze geven me een veilig gevoel. Nu Sukhi overleden is, ze helpen me als ik haar mis.”

bottom of page