top of page

 Over Buro Via 

Voorstellen

 voorstellen 

S2651.jpg

Mijn naam is Susanne Vlek, geboren in 1983. Na het behalen van mijn doctoraal in de orthopedagogiek, heb ik klinische psychologie gestudeerd en ben ik sinds 2012 GZ-psycholoog. Vanaf 2016 werk ik vanuit mijn eigen onderneming Buro Via en heb ik als interim in verschillende organisaties en functies gewerkt.

In de afgelopen jaren is mijn interesse verschoven van het bieden van directe cliëntenzorg, naar het adviseren van organisaties, teams en zorgprofessionals. Het op deze manier inzetten van mijn opgedane ervaring en kennis, wordt ondersteund door mijn kritische blik, overkoepelende en analytische manier van denken. Ik ga het stellen van moeilijke vragen niet uit de weg, zonder het gevoel en de beleving van de ander uit het oog te verliezen.

Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven. Van jongs af aan schrijf ik graag en makkelijk. In het begin van mijn tienerjaren schreef ik een boek, over een jong meisje wat leerde omgaan met iets heftigs wat ze had meegemaakt. In de afgelopen jaren heb ik mijn liefde en talent voor schrijven herontdekt.

Ik ben getrouwd en heb 2 prachtkinderen. In de zomer van 2020 zijn we verhuisd van de randstad naar een woonboerderij in Brabant. Daar bouwen we met z'n vieren aan onze droomplek, omringd door rust, groen en dieren. Dit is voor mij een grote inspiratiebron. 

Opdrachten & referenties

 opdrachten & referenties 

 consultatie & coaching 

  • LeunZorg - Begeleid zelfstandig wonen
  • BurgerCoaching - Begeleiding in de thuissituatie
 
Gedragsdeskundige: Adviseren aan, en coachen van, teams en zorgprofessionals. Begeleiden van cliëntbesprekingen, intervisie en deskundigheidsbevordering. Adviserend aan directie.
 
Logo LZ.png

Susanne sluit aan bij casuïstiekbesprekingen en biedt individueel advies aan begeleiders als ze vastlopen in een casus. Haar bijdrage is een aanvulling op ons werk, iedereen ervaart het als positief om bij iemand terecht te kunnen die soms met andere ogen naar een casus kijkt en hierover advies geeft. Susanne is een toegankelijk, fijn persoon om mee samen te werken. Haar advisering zorgt ervoor dat de begeleiders meer vertrouwen krijgen in de stappen die ze zetten in het werk

Susanne Burger

Opdrachtgever BurgerCoaching

 beleids- en organisatieontwikkeling

  • Viviq
Coördinator innovatie & ontwikkeling: Adviseren over, en ondersteunen bij, de start en ontwikkeling
van Viviq (aanbieder digitale zorg in de GGZ) vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid.
Onder andere het opzetten van het cliëntproces en  werkprocessen, bijdragen aan een positief
werkklimaat en aansturen van de cliënteninstroom. 
  • FPA Kompas, onderdeel van de Pompestichting
Waarnemend programmaleider: Inhoudelijk leidinggevende, in duale leiding met zorgmanager.
  • Behandekliniek Nijmegen, onderdeel van De Pompestichting
Behandelcoördinator: Start en opbouw nieuwe tbs-afdeling, samen met zorgmanager. 
  • Altrecht, poli Autisme
Teamprofessional: Inhoudelijk sturing geven aan het team en teamontwikkeling begeleiden.
Adviseren aan MT.
Logo Pompe.png
Logo Pompe.png

Buro Beter werkt al jaren prettig en professioneel samen met Susanne. We ervaren haar als gedreven, toegankelijk en integer met een bovengemiddelde dosis organisatiesensitiviteit. Ze heeft een scherp oog voor de mens in de organisatie en draagt graag bij aan de ontwikkeling van de organisatie waar ze werkt.

Pim Braat & Jannie Brekelmans

Eigenaren Buro Beter, samenwerkingspartner

 tekstschrijver

  • Goudvisie
Freelance tekstschrijver: Schrijven van theorie, casuïstiek en toetsen voor e-learnings in de GGZ. 
 
  • GZ-plein
Freelance tekstschrijver: Schrijven van blogs en artikelen voor gezondheidsplatform,
vanuit gedachtengoed van Positieve Gezondheid. 
 
  • Viviq
Freelance tekstschrijver: Schrijven voor, en het ontwikkelen van, e-health modules.
 

De combinatie van het schrijftalent, de inhoudelijke expertise en haar passie voor het vak maken we dat we met Susanne een hele mooie theoretische basis voor de e-learning in de forensische leerlijn neerzetten.

Opdrachtgever bij Goudvisie

bottom of page