top of page
  • contact94084

een inspiratiebron van buro via.

Bijgewerkt op: 16 jan. 2019
Een belangrijke inspiratiebron voor Buro Via is 'Great Place to Work', een organisatie die focust op goed werkgeverschap als weg naar langdurig organisatiesucces. Op de website staat duidelijk uitgelegd hoe vertrouwen, trots en plezier de kernwaarden zijn voor goed werkgeverschap:
Buro Via is ervan overtuigd dat dezelfde waarden (vertrouwen, trots en plezier) van groot belang zijn in het werkklimaat in de GGZ. Een beter werkklimaat zal leiden tot meer werkplezier en welzijn bij de medewerkers, wat een positief effect heeft op o.a. het verzuim en verloop van personeel, en de bedrijfsresultaten.

Buro Via onderzoekt hoe de factoren uit dit model toepasbaar zijn in organisaties en op afdelingen in de GGZ. Tijd en geld zijn vaak beperkt, misschien te beperkt om een uitgebreid traject in te gaan. Maar dat sluit meer aandacht voor het werkklimaat zeker niet uit. Sterker nog, het is juist in een sector die zo onder druk staat van groot belang. Buro Via inspireert en adviseert over het creëren van een positief werkklimaat.


In dit artikel wordt duidelijk uitgelegd hoe je kunt werken aan het creëren van meer vertrouwen binnen je bedrijf. Ook heel goed toepasbaar in de GGZ en andere sectoren in de zorg.

Commenti


bottom of page